Kullanım Koşulları
Tarih: 29.07.2013 Bu Yazı 1558 Defa Okundu

Bu sitede yer alan her türlü tasarım, marka, logo ve ses, görüntü, yazı içeren bilgi ve belgeler (bundan sonra ‘İçerik’ olarak anılacaktır) üzerindeki fikri mülkiyet hakları ile telif hakları Konuralp Belediyesi veya bağlı şirketlerine aittir veya bir lisans anlaşması çerçevesinde kullanılmaktadır. Sitemizde yer alan İçeriğin tamamı veya herhangi bir kısmı yalnızca sahipleri tarafından veya sahiplerinin yazılı izni ile kullanılabilir. İçerik üzerinde İzinsiz değişiklik yapmak, kopyalamak, kiralamak, ödünç vermek, iletmek ve yayınlamak yasaktır. Bu siteden alınan İçerik herhangi bir ticari amaçla kullanılamaz.

Bu sitemizden üçüncü kişilere ait sitelere verilen bağlantılar, sizi Konuralp Belediyesi veya bağlı şirketlerine ait web ağının dışına götürebilir. Bu sitelerin içeriği, doğruluğu veya işleviyle ilgili olarak Konuralp Belediyesi veya bağlı şirketleri hiç bir sorumluluk üstlenmez. Bu bağlantılar iyi niyet çerçevesinde sunulmaktadır. Konuralp Belediyesi veya bağlı şirketleri, bağlantısını verdiğimiz sitelerde daha sonra olabilecek herhangi bir değişiklikten sorumlu değildir. Konuralp Belediyesi veya bağlı şirketleri ve bu sitenin oluşturulması, üretilmesi veya iletilmesinde yer alan herhangi bir üçüncü taraf, bu siteye erişim veya sitenin kullanımından doğabilecek herhangi bir doğrudan, dolaylı, arızi, tali zarar, ziyan veya hasardan veya doğabilecek cezai sorumluluktan ötürü sorumlu tutulamaz.

Konuralp Belediyesi veya bağlı şirketleri, bu sitede yer alan İçeriğin belirli bir amaca uygunluğunu garanti etmez. Ayrıca, bu siteye erişiminiz, kullanmanız veya bu siteden herhangi bir ses, görüntü, yazı içeren bilgi ve belge indirmeniz nedeniyle bilgisayar donanımınızda veya diğer varlıklarınızda meydana gelebilecek herhangi bir hasar veya bilgisayar sistemlerinize bulaşabilecek kötü niyetli yazılımların sebep olabileceği hasarlardan Konuralp Belediyesi veya bağlı şirketleri sorumlu tutulamaz.

İş başvuruları hariç olmak üzere, İnternet aracılığıyla bize ilettiğiniz her tür yorum, öneri, fikir, grafik ve sair bilgiler, Konuralp Belediyesi veya bağlı şirketleri tarafından, size veya başka herhangi bir kişiye herhangi bir ödeme yapılmaksızın, ticari veya gayri ticari bir amaçla kullanılabilecektir. Konuralp Belediyesi veya bağlı şirketleri, iş başvuruları hariç olmak üzere kendilerine iletilen bu tür bilgileri gizli tutmak zorunda değildir.

18 yaşından küçüklerin, Konuralp Belediyesi veya bağlı şirketlerine ait web sitelerine velileri veya vasilerinden izin almaksızın bilgi sunmalarından Konuralp Belediyesi veya bağlı şirketleri sorumlu tutulamaz.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür ve Turizm Bakanlığı Türkiye Kültür Portalı Sinop Valiliği Sinop Üniversitesi Sinop Belediyesi Sinop Otel Sinop Otel Sinop Otel Go Turkey Türkiye Resmi Turizm Portalı

2014 © Erfelek Belediyesi Tüm Hakları Saklıdır.