Beyaz Masa
Tarih: 15.08.2013 Bu Yazı 2070 Defa Okundu

Beyaz Masa, belediye ile halkımız arasında bir köprü vazifesi görüyor. Halkın sorunlarına kulak vermek ve gerekli olan tüm çalışmaları yapmayı amaçlayan Konuralp Belediyesi, Beyaz Masa birimi ile bu amacını gerçekleştiriyor. Tüm Konuralplilerin yoğun ilgi gören Beyaz Masa birimimiz her geçen gün halkımızın sorunlarını rahatça dile getirebildiği bir yapılaşma halini alıyor. Konuralplilerin dilek, istek ve şikayetlerini yüzyüze, telefonla ya da e-posta yoluyla iletebilecekleri Beyaz Masa birimi, sorunların çözümünde aktif bir rol üstleniyor.

Beyaz Masa Birimi:
Tel: 0 368 511 22 50

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür ve Turizm Bakanlığı Türkiye Kültür Portalı Sinop Valiliği Sinop Üniversitesi Sinop Belediyesi Sinop Otel Sinop Otel Sinop Otel Go Turkey Türkiye Resmi Turizm Portalı

2014 © Erfelek Belediyesi Tüm Hakları Saklıdır.