İlçemizdeki sokak hayvanları artık sahipsiz değil.
Tarih: 11.1.2017 Bu Yazı 206 Defa Okundu
İlçemizdeki sokak hayvanları artık sahipsiz değil.

Belediyemiz, ve Erfelek’li iş adamımız Musa Can işbirliği ile sokak hayvanları için düşünülen proje hayata geçiriliyor. Kış mevsimi olması sebebi ile aç kalan ve hasta olan sokak hayvanları ve kuşlar için yem ve yemlik siparişlerimizi verdik.İlçemizin çeşitli yerlerine yiyecekler konulacaktır.Veteriner hekimlerimiz tarafından hasta hayvanların tedavisi yapılacaktır.Bu duyarlı davranışından ve desteğinden ötürü Erfelek’li iş adamımız Musa Can Bey başta olmak üzere İlçemizde görev yapan veteriner hekimlerimize teşekkür ediyoruz.

Foto Galeri
İlçemizdeki sokak hayvanları artık sahipsiz değil. İlçemizdeki sokak hayvanları artık sahipsiz değil.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür ve Turizm Bakanlığı Türkiye Kültür Portalı Sinop Valiliği Sinop Üniversitesi Sinop Belediyesi Sinop Otel Sinop Otel Sinop Otel Go Turkey Türkiye Resmi Turizm Portalı

2014 © Erfelek Belediyesi Tüm Hakları Saklıdır.