BELEDİYE BAŞKANIMIZIN 10 KASIM MESAJI ;
Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 84.yıl dönümünde saygıyla anıyoruz..
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk milletine kendi kendini yönetme hakkını ve kendi kaderini tayin etme imkanını vermiştir.
Onun hatırasına sahip çıkmak, bağımsızlığımıza, vatanımıza, bayrağımıza, Cumhuriyete Kurtuluş Savaşı ruhuyla sahip çıkmayı gerektirir. Atatürk, yapmış olduğu işler ve kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile Türk milletinin kalbinde büyük bir lider ve devlet adamı olmuştur. Genç nesillere emanet ettiği ve ‘En büyük eserim’ diye nitelendirdiği Türkiye Cumhuriyeti, günümüzde ileri bir demokrasi anlayışıyla taçlanmış olarak, yine onun gösterdiği hedefler dahilinde varlığını devam ettirmektedir. Gelecek nesillerimizin de aynı şuur ve inançla ve de bilinçle bu kutsal emaneti bizden büyük bir onurla devralacaklarına, cumhuriyetimizi çok daha müreffeh bir devlet haline getireceklerine olan inancım tamdır.
Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu, istiklal ve istikbal mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 84.yıl dönümünde saygı, rahmet ve minnetle yad ediyorum.
Mehmet UZUN
Belediye Başkanı
Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı 'CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATURK'U VEFATININ 84.YIL DÖNÜMÜNDE SEVGİ,SAYGI SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ. SEVGİ, 09:04:59 09:04:591881-193.0 1881-193 IC ERFELEK BELEDIYESI 女/盒 RFILEKBELRDIYER Mehmet MehmetUZUN UZUN ErfelekBelediyeBaşkanı Erfelek Belediye Başkanı' görseli olabilir