GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VEFATININ 84. YIL DÖNÜMÜNDE ANILDI.
????????Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK Vefatının 84. Yıl Dönümünde Anıldı.????????
Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 84.Yıldönümü anma programı ilçemizde gerçekleşti.
Program Musa CAN Meydanı’nda Belediye Başkanımız Sayın Mehmet UZUN, İlçe Kaymakamımız Sayın Mustafa DÜZGÜN, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, öğrenciler ve vatandaşlarımızın katılımıyla Atatürk anıtına çelenklerin sunumuyla başladı.
Saat 09.05'te sirenlerin çalınmasının ardından,2 dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı okundu.
Çelenk sunma töreninin ardından anma programı Belediye Sinema ve Konferans Salonu’nda devam etti. Yunus Emre Ortaokulu tarafından hazırlanan program izleyiciler tarafından büyük beğeni ile izlendi.
Günün önemine yönelik şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi, ardından program sona erdi.
Ölümünün 84 .yıl dönümünde Atamızı bir kez daha anıyor programı hazırlamak da emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.