Belediyemiz araç kervanına ikinci Kato'da eklenmiştir.

Belediyemiz hizmetlerinin daha hızlı bir şekilde yürütülmesi adına Fen İşleri Müdürlüğü bünyesine kullanılmak üzere 2. Hidromek 102S Ekskavatör kazıcı ve yükleyici iş makinesi alındı.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğünün, Temizlik İşleri ile Park ve Bahçe hizmetlerinde kullanılan iş makinelerinin sayısını arttırma anlamında çalışmalarını sürdürürken, yeni iş makinesini Devlet Malzeme Ofisi’nden teslim aldı.

İlçemiz için yapılacak olan çalışmalarda kolaylık sağlayacak hamleleri yapmaya gayret gösterdiklerinin altını çizen Belediye Başkanımız Muzaffer ŞİMŞEK “Erfelek’e ve halkımıza hizmet etme adına her geçen gün kendimizi geliştiriyoruz. Bu anlamda hizmet noktasında kullandığımız araçlarımıza yenilerini ekliyoruz. Yeni araçlarla hizmetlerimize devam ediyoruz,ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.