ERFELEK DOĞALGAZI İÇİN İLK ADIM ATILDI
HAYIRLI OLSUN.
DOĞALGAZ İÇİN İLK ADIM ATILDI.

Erfeleğimizin Doğalgaz için Akmercan Firması tarafından EPDK ‘ya lisans genişletme başvurusu yapıldı.
Belediye Başkanımız Mehmet UZUN;
“Herşey Erfelek İçin çıktığımız bu yolda vatandaşlara hizmet edebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Söz verdiğimiz gibi projelerimizi tek tek yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz ve son olarak DOĞALGAZ projemiz için resmi ilk adım atıldı.
Erfeleğimizin Doğalgazı için Akmercan Firması tarafından EPDK’ya lisans genişletme başvurusu resmen yapıldı.
Bu süreçte desteklerini bizden esirgemeyen başta Milletvekilimiz Sn. Dr. Nazım MAVİŞ ,İl Başkanımız Sn. Uğur GİRESUN ve Akmercan Firmasına şahsım ve Erfelek halkı adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerine yer verdi.
Erfeleğimize Hayırlı Uğurlu Olsun.
Bir 2 kişi ve şunu diyen bir yazı 'ERFELEK DOĞALGAZI İÇİN İLK ADIM ATILDI. Hayırlı Olsun. AKMERCAN Firması tarafından lisans genişletme başvurusu bugün yapıldı. Doğalgaz süreci resmen başlamış oldu. Mehmet UZUN Erfelek Belediye Başkanı' görseli olabilir