BELEDİYE BAŞKANIMIZIN, 10 OCAK İDARECİLER GÜNÜ MESAJI

Mülki İdare Amirleri devletimizin önemli bir yapıtaşıdır. Mülki idare amiri kendisini vatanına ve milletine adayan, vatandaşlara efendilik eden değil, hizmet eden kişidir.
Büyük fedakârlık ve çalışma azmiyle görev yaparken, devletimizle vatandaşımız arasındaki bağı kuvvetlendirerek ülkemizin gelişmesi için çaba sarf eden, tüm Mülki İdare Amirlerimizin ‘10 Ocak İdareciler Günü’nü kutluyor, ebediyete intikal etmiş idarecilerimize Allah’tan rahmet diliyor, bütün mesai arkadaşlarıma aileleriyle birlikte mutlu, huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir meslek hayatı temenni ediyorum.

Mehmet UZUN
Belediye Başkanı

Bir bir veya daha fazla kişi ve şunu diyen bir yazı '10 Ocak İDARECİLER Günü Hutlu Llsun ERFEL Mehmet UZUN Erfelek Belediye Başkanı f /erfelekbelediyesi' görseli olabilir