BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Toplumsal yaşamın her kademesinde ve her zaman önemli roller üstlenen kadınlarımız, üstün fedakârlık duygusu içinde yaptıkları çalışmalarla, ülkenin her açıdan kalkınmasında büyük bir payın sahibi olmuşlardır. Kadın toplumun en etkili, yönlendirici, birleştirici ve koruyucu unsurudur. Her şeyden önce bir insandır ve ona hak ettiği değeri gösterilmelidir.
Kadına yönelik her türlü şiddetin de karşısındayız.
Geçmişten bugüne milletimizin var olmasında büyük rol oynayan, tarihimizin ve bugünümüzün tüm fedakar kadınlarını yad ediyorum.
Bu vesileyle başta tüm şehit anneleri ve eşleri olmak üzere, yaşamın her anında her türlü fedakarlıkta bulunan, sıkıntılarımızı paylaşan ve her zaman yanımızda olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum.

Mehmet UZUN
Belediye Başkanı