İSTİKLAL MARŞININ KABULÜNÜN 102. YILI KUTLANDI.
İSTİKLAL MARŞININ KABULÜNÜN 102. YILI KUTLANDI.????????????????
Belediye Sinema ve Konferans Salonu’nda Yunus Emre Ortaokulu öğrencileri tarafından "12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u" anma programı düzenledi.
Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Ardından Yunus Emre Ortaokulu Öğretmeni Volkan KARAGÜLLE 'nin günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.
Yunus Emre Ortaokulu tarafından hazırlanan “İstiklal Marşının Yazılıyor” adlı tiyatro salonda bulunan izleyiciler tarafından beğeni ile izlendi.
Program; Ortaokul ve Lise öğrencileri arasında yapılan “Akif’in sözü Cumhuriyetin yüzü ” adlı Kompozisyon ve Şiir yarışmasında dereceye giren öğrencileri ödüllerinin verilmesi ile son buldu.
Belediye Sinema ve Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe Belediye Başkanımız Mehmet UZUN, İlçe Kaymakamımız Sayın Mustafa DÜZGÜN, İlçe Jandarma Komutanı M. Hakan AŞAR, İlçe Emniyet Müdürü Dr. Metin KESKİN, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.