AFET GÖNÜLLÜLERİ UNUTULMADI.
????AFET GÖNÜLLÜLERİ UNUTULMADI.
 
Belediye Başkanımız Mehmet UZUN ve İlçe Kaymakamımız Sayın Mustafa DÜZGÜN Belediye Sosyal Etkinlik Salonu’nda 06 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilimizi etkisi altına alan depremde, ilçemizden bölgeye giderek yardım ve destek olan vatandaşlarımıza plaket ve teşekkür belgesi takdim ettiler.
Başkanımız Mehmet UZUN yaptığı konuşmada; “ Büyük bir fedakârlık, büyük bir iş birliği gösterdiniz. İnşallah tekrar böyle acılar yaşamayız. Ama sizin varlığınız bize her zaman güç verdi ve vermeye de devam edecek. Her birinize üstün gayretinizden dolayı teşekkür ederim. Bu zorlu dönemde yardımlarını esirgemen sevgili Erfelek esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza da ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rabbim bu acıları bizlere tekrar yaşatmasın. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.” dedi.
Yapılan programda Belediye Başkanımız Mehmet UZUN ve İlçe Kaymakamımız Sayın Mustafa DÜZGÜN ’ün yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı M.Hakan AŞAR, İlçe Emniyet Müdürü Dr. Metin KESKİN ve siyasi parti temsilcileri katıldı.