18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİNİN 108.YIL DÖNÜMÜ
????????18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİNİN 108.YIL DÖNÜMÜ

Belediye Başkanımız Mehmet UZUN, İlçe Kaymakamımız Sayın Mustafa DÜZGÜN, İlçe Jandarma Komutanı M.Hakan AŞAR, İlçe Emniyet Müdürü Dr. Metin KESKİN, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, şehit aileleri ve gazilerimizin katıldığı programda ilk olarak Şehitlik Anıtında çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.
Ardından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. yıl dönümü nedeniyle şehit yakınları, gazi ve aileleri ile birlikte kahvaltı programında bir araya geldiler.
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 108.yıl dönümünde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, vatan uğruna can vermiş tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.