BAŞKAMIZDAN YAŞLILAR HAFTASI MESAJI
Yaşlılarımız geçmişe ve geleceğe ışık tutan yaşayan tarihimizdir. Çocuklarımızın geleceği ne kadar önemliyse yaşlılarımızda o kadar önemlidir. Yaşlılarımız, geçmişten geleceğe köprü olan kültürümüzü ve değerlerimizi geleceğe taşımamızı sağlayan en önemli değerlerimizdir. Milli değerlerimiz ve kültürümüzün taşıyıcısı olarak bizlere aktaran yaşlılarımıza hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermek öncelikli görevimizdir.
Toplumumuzun vazgeçilmez yapı taşı, bilgi birikim ve hayat tecrübeleriyle bizlere daima kol kanat geren, koruyup kollayan tüm yaşlılarımızın ellerini öpüyor saygılar sunuyorum.
Mehmet UZUN
Belediye Başkanı
Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar, ağaç, açık hava ve şunu diyen bir yazı 'LIKDUBLEKS ve 53238? 38? 1LUXDAED 544 Dün ve bugün arasında köprü kuran,medeniyetimizin milmandarları,varhıklarıyla bize güç veren, bilgi ve birikimleriyle genç nesillere yol gösteren değerli büyüklerimize sağlıklı ve uzun ömürler dilerim. 18-24 MART YAŞLILAR HAFTASI Katla ohиn, Mehmet UZUN Erfelek Belediye Başkanı 1960 ERFELEK BELEDİYESİ' görseli olabilir