BELEDİYE SİNEMA SALONU'NDA 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİNİN 108.YIL DÖNÜMÜ DÜZENLENDİ.
????????18 Mart Şehitleri günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 108.yıl dönümü nedeniyle Belediye Sinema ve Konferans Salonu’nda program düzenlendi.
Şehit Kenan Döngel Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından hazırlanan programa, Belediye Başkanımız Mehmet UZUN, İlçe Kaymakamımız Sayın Mustafa DÜZGÜN, İlçe Jandarma Komutanı M. Hakan AŞAR, İlçe Emniyet Müdürü Dr. Metin KESKİN, Siyasi Parti Temsilcileri, Kurum Amirleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Belediye Sinema ve Konferans Salonu’nda ki program; Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması, Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması, Çanakkale Türküsü, Şiir dinletisi, Tiyatro gösterileri, Lise ve ortaokullarda düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyelerin verilmesiyle son buldu.
Programı hazırlayan Şehit Kenan Döngel Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğretmenlerine, Öğrencilerine ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.