ERFELEK BELEDİYESİ İFTAR PROGRAMI
????ERFELEK BELEDİYESİ İFTAR PROGRAMI????
Erfelek Belediyesi tarafından Belediye Düğün Salonu’nda İftar programı düzenlendi.
İftar programında Ak Parti Sinop Milletvekili Sayın Dr. Nazım MAVİŞ, Belediye Başkanımız Mehmet UZUN,Siyasi Parti Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Belediye Başkanımız Mehmet UZUN;
“Gönül soframızda Allah bu kurduğumuz sofraları mübarek eylesin, tuttuğumuz oruçları, yaptığınız ibadetleri kabul etsin. Her şeyden önemlisi bu ayda tok açın halinden anlıyor, ekmeğini paylaşmayı hatırlıyor. Hep birlikte oruç açması, ekmeğini paylaşması, İslam dininin ne kadar ulvi bir din olduğunun da örneği. Bu Ramazan ayı içinde yaşadığımız paylaşma duygusunu Allah 12 aya yayabilmeyi nasip etsin. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyor, İftar programımıza katılarak bizleri onurlandıran Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ ‘e şahsım ve Erfelek halkı adına teşekkür eder, şükranlarımı sunarım.” ifadelerine yer verdi.
Program; okunan Mevlid-i Şerif'in ardından edilen dualarla katılımcılar iftarını yaptı.