BELEDİYE BAŞKANIMIZIN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
Ramazan ayını idrak edip tüm Müslümanlar olarak Ramazan Bayramına erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Manevi yaşantımızda önemli bir yer edinen bayramlarımız, sevgi, saygı ve hoşgörünün pekiştiği, mutlulukların paylaşıldığı, dargınların barıştığı, milli ve manevi duyguların en üst seviyede yaşandığı günlerdir. Bizler toplum olarak bayramları özlemle bekler, özenle hazırlanır, en güzel şekilde geçirmeye gayret ederiz.
Bu duygularla Ramazan Bayramının ülkemize, İslam Alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’ tan niyaz ediyorum. Herkesin Ramazan Bayramını kutluyor, sağlık ve mutluluk içinde nice bayramlara kavuşmak temennisiyle en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Mehmet UZUN
Erfelek Belediye Başkanı
Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı 'Sevdiklerinizle birlikte nice bayramlara! Ramazan BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN Mehmet UZUN Erfelek Belediye Başkanı 368 511 50 www.erfelek.bel.tr ERFELEK BELEDİYESİ fo erfelekbelediyesi' görseli olabilir