23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ERFELEK’TE COŞKUYLA KUTLANDI.
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ERFELEK’TE COŞKUYLA KUTLANDI.????????????
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni ile başladı.
Belediye Başkanımız Mehmet UZUN ve İlçe Kaymakamımız Sayın Mustafa DÜZGÜN Halkın ve Öğrencilerin bayramını kutladı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan program günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, Halk oyunları ve çeşitli gösteriler yapıldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İlkokul ve Ortaokul öğrencileri arasında “23 NİSAN” konulu şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödül töreni gerçekleştirildi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına, Belediye Başkanımız Mehmet UZUN, İlçe Kaymakamımız Sayın Mustafa DÜZGÜN ‘ün yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı M. Hakan AŞAR, İlçe Emniyet Müdürü Dr. Metin KESKİN, Siyasi Parti temsilcileri, Kurum Müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.