BELEDİYE BAŞKANIMIZIN 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJI
1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI KUTLU OLSUN

Üretimin her aşamasında bir fiil olarak aktif bir şekilde çalışan işçi ve emekçilerimiz, ülkemizin büyümesi ve kalkınmasına büyük katkılar sunuyor.Emek ve alın teriyle ülkemizin gelişmesine ve kalkınmasına büyük katkı sağlayan emekçi kardeşlerimizin yaşam koşullarını iyileştirmek adına gayret ediyor ve yerel Yönetimler olarak buna yönelik adımlar atıyoruz.
1 Mayıs’ın ülkemiz ve tüm dünyada toplumsal birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin daha da pekişmesine katkı sunmasına, sağduyunun güçlenmesine vesile olmasını diliyorum. Başta belediye çalışanlarım olmak üzere tüm işçi ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü yürekten kutluyorum.

Mehmet UZUN
Belediye Başkanı