✅AKMERCAN ŞİRKETLER GRUBU BAŞKANI GAZİ AKMERCAN BELEDİYE BAŞKANIMIZ MEHMET UZUN’U ZİYARET ETTİ.
Akmercan Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Sn. Gazi AKMERCAN, Ak Parti Bağcılar İlçe Başkanı Rüstem TÜYSÜZ, Ak Parti İl Başkanı Uğur GİRESUN, Ak Parti İlçe Başkanı Taner TURAN, İl Genel Meclisi Üyeleri Ziya DİLSİZ, Nihat ÇETİNKAYA ve Belediye Meclis Üyemiz Nazmi Hürriyet KANBUR, Belediye Başkanımız Mehmet UZUN ’u makamında ziyaret etti.
Ziyarette ilçemize yapılacak olan doğalgaz çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziyaret anısına Belediye Başkanımız Mehmet UZUN, Akmercan Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Sn. Gazi AKMERCAN ve Ak Parti Bağcılar İlçe Başkanı Rüstem TÜYSÜZ ‘e plaket takdim etti.