BELEDİYE BAŞKANIMIZ MEHMET UZUN'UN REGAİP KANDİLİ MESAJI
Belediye Başkanımız Mehmet UZUN 'un Regaip Kandili Mesajı;
Üç ayların da başlangıcı olan Regaip Kandili’nde rahmet, bereket ve mağfiret iklimine girmiş bulunuyoruz. Yüce Allah’ın bizler için yarattığı ve mübarek üç ayların ilk kandili olan bu kutlu gecede; Allah’tan niyaz ettiğimiz, O’ndan dilediğimiz her hayrın kabul görüp tarafımıza nasip olacağına inanıyoruz. Yoktan var eden, varlığından haberdar eden, yaratıp imtihan eden, imtihan edip sabır veren Rabbimiz; insanları birbirine yaklaştıran bu müstesna geceyi bizler için manevi bir fırsat olarak sunmuştur. Bu rahmet gecesinde milletimiz ve mukaddesatımız için hak, hakikat uğrunda daha güçlü yarınlara yürüme azmiyle, ettiğimiz duaların kabulünü Allah’tan niyaz ediyorum. Bu vesileyle bu gecenin Allah-u Teâlâ’ya el açıp kabul olmasını umduğumuz ibadet ve dualarla geçmesini diliyorum.
Bu düşüncelerle; birlik, beraberlik ve dayanışmaya daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu mübarek günde; vicdana, barışa ve huzura vesile olması umuduyla Regaip Kandili’nizi tebrik ediyor; hemşerilerimizin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin bu mübarek gecesini tebrik ediyorum.
Mehmet UZUN
Belediye Başkanı
Bir ‎1 kişi ve ‎şunu diyen bir yazı '‎Selaleler diyan ت REGAİP KAND7 "Allah'ım, Recep ve Şaban'ı bize mübarek kıl, bizi Ramazan'a ulaştır' Hadis-i Şerif ERFELEK BELEDİTESI TÜRKİYE CUMHURİYETİ ERFELEK BELEDİYE BAŞKANLIĞI w.erfelek.bel.t /erfelekbelediyesi (368) 511 22 50 Mehmet UZUN BAŞKANI‎'‎‎ görseli olabilir