DİSK GENEL İŞ SENDİKASI İLE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ YAPILDI
☑DİSK GENEL İŞ SENDİKASI İLE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ YAPILDI
Belediyemiz ile Disk Genel İş Sendikası arasında Başkanlık makamında toplu iş sözleşmesinin imza töreni gerçekleşti. 2024 yılı için yapılan toplu iş sözleşmesinde Belediye kadrolu işçilere ve şirket işçilerine %58 oranında zam yapıldı.
Belediye Başkanımız Mehmet UZUN yaptığı açıklamada “Belediyemizin başarısı ve etkinliği, sizin değerli katkılarınızla mümkün olmaktadır. Sizler, ilçemizin yaşanabilirliği ve halkımıza sunulan hizmetlerin kalitesinde kilit bir rol oynuyorsunuz. Bu nedenle, sizin refahınız, motivasyonunuz ve çalışma koşullarınız benim için son derece önemlidir.
Toplu iş sözleşmesi sürecinde, adil, dengeli ve sürdürülebilir bir anlaşma yapmak amacımızdır. Bu süreçte, her iki tarafın da çıkarlarını gözeterek, ortak bir anlayış ve uzlaşı içinde hareket etmeliyiz. Sizlerin haklarına saygı göstermek, adil ve güvenilir bir çalışma ortamını sağlamak benim öncelikli hedefimdir.
Bu süreçte, şeffaf ve açık iletişimle birbirimizi anlamak ve güçlendirmek önemlidir. Hep birlikte, daha verimli bir çalışma ortamı oluşturmak, belediyemizi daha da ileriye taşımak için birlikte çalışacağımıza inanıyorum.
Siz değerli çalışanlarıma ve sendika temsilcilerimize bu süreçte gösterecekleri duyarlılık, işbirliği ve anlayış için şimdiden teşekkür eder, toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin her iki taraf için de olumlu sonuçlar getirmesini dilerim." ifadelerine yer verdi.