POLİS HAFTASI

Emniyet Teşkilatı’nın kuruluşunun 174. yıl dönümü nedeni ile ilçemizde tören düzenlendi. İlçe protokolünün katıldığı törende ilçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Atatürk anıtına çelenk sunuldu ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.Program Emniyet Müdürlüğü’nde devam etmek üzere sona erdi.
Belediye Başkanmız Mehmet UZUN günün önemi ile ilgili bir mesaj yayımladı.Mesajında:
"Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için görev yapan Emniyet Teşkilatı’nın tüm mensuplarının 174. kuruluş yıldönümünü kutluyor, teşkilatın her kademesinde hizmet vermiş şehit polislerimizi rahmetle anıyor, görevleri başındaki fedakâr polislerimiz ve bütün teşkilat mensuplarının çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.