Erfelek Belediyesi Karakucak Güreşleri Yapıldı

Belediyemiz tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen, bu sene 7.sini gerçekleştirdiğimiz Erfelek Belediyesi Karakucak Güreşleri bugün Ufuk YANIK güreş alanında yapıldı. Programa Sinop Ak Parti Milletvekili Sayın Dr. Nazım MAVİŞ Vali Yardımcısı

Sayın İzzet ERCAN, İl Emniyet Müdür Vekili Sayın Oğuz LALE, İl Jandarma Komutan Vekili Sayın Hasan BAŞKöK, İl Genel Meclis Başkanı Sayın Yakup ÜÇÜNCÜOĞLU Sinop AK Parti İl Başkanı Sayın Uğur GİRESUN, Dernek Başkanları Erfelekli iş adamlarımız ve birçok daire amiri katıldı. Vatandaşlarımız tarafından ilgi ile izlenen güreşler sonunda Yalçın SÖZEN başpehlivanlığı kazandı. Belediye başkanımız tüm katılımcılara teşekkür etti ardından güreşler toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.