19 Ekim Muhtarlar Günü

19 Ekim Muhtarlar Günü olması nedeniyle bugün ilçemiz Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni yapıldı. Törene Belediye Başkanımız Mehmet UZUN,İlçe Jandarma Komutanı M. Hakan AŞAR, İlçe Emniyet Müdür V. İlker Yasin ŞİŞMAN,
daire amirleri ve muhtarlarımız katıldı. Törenin ardından başkanımız Mehmet UZUN muhtarlarımız onuruna kahvaltı programı düzenledi. Programda tüm muhtarlarımız ile bir araya gelen başkanımız günün önemi ile ilgili mesaj yayımladı.Mesajında, "Yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden muhtarlarımız, devletimizin vatandaşlarımıza en etkin bir şekilde ulaşması noktasında her zaman en ön saflardadır. Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Gününü kutluyor, kendilerine sağlık, mutluluk ve görevlerinde başarılar diliyorum."dedi.