Ankara'daki Erfelek ve Kızılcaelma Köyü Derneği Ziyareti

Belediye Başkanımız Mehmet UZUN bugün Ankara'daki Erfelek ve Kızılcaelma Köyü Derneğinin birlikte düzenlediği kahvaltı proğramında Erfelek'liler ile bir araya geldi.Programa Sinop-FED ve ASİLDER Başkanı Kenan GÜLLÜ, ERFELEK Dernek Başkanı İsmail YILMAZ, Erfelek Kızılcaelmaköyü Dernek Başkanı Suat YAŞAR, İş Adamı Sefa ÖZYILMAZ, Zekai KARAKURT MEB müfettişi ve Arabuluculuk, Dursun Ali ÖZDEMIR SGK müfettişi, Engin DEMİRBAŞ özel Çatı Anadolu Lisesi sahibi, Semih ÖZEN okul müdürü, Cemil ERKAN okul müdürü, Av. Dilek YENİ, Yusuf MENTEŞ ASİLDER Gençlik kolları başkanı, Aysun DEMİRCAN ASİLDER Kadın kolları başkanı, Özcan SOYÖZ iş adamı, Erfelek Mhp ilçe Başkanı Enes ÖZENÇ, Okan Erbul iş adamı, Vatan pansiyon ve Fener Apart, Kadir ERKAN Sinop- Fed kurucu başkanı katıldı.Programda yapılan konuşmalar da birlik ve beraberlik mesajları verildi.Günün anısına başkanımıza plaket takdim edildi.