3 Aralık Dünya Engelliler Günü

3 Aralık Dünya Engelliler Günü olması nedeni ile bugün Yunus Emre Ortaokulu özel eğitim sınıfı öğrencileri tarafından Kapalı Spor Salonu'nda oryantiring turnuvası düzenlendi.Turnuvaya katılan öğrencilere başkanımız hediyelerini verdi.Başkanımız günün önemi ile ilgili bir mesaj yayımladı.Mesajında;
“Dünya Engelliler Günü, engelli bireylerin sorunlarına dikkat çekmek ve çözümler üretmek için çeşitli etkinliklerin uluslararası alanda organize edildiği 3 Aralık tarihi ile kabul edilmiştir. 
Engelli kardeşlerimizin hiç kimsenin yardımına ve desteğine ihtiyacı olmadan eğitimlerinden sosyal hayatlarına varıncaya kadar hiçbir problemle karşılaşmadan yaşamlarına devam edebilmelerini istiyoruz. Önemli olan engelli vatandaşlarımız için yılın 365 gününü kolaylaştırabilmek onlar için hayatı yaşanabilir hale getirebilmektir Erfelek belediyesi olarak engelli bireylerimiz ve onların sorunları göz önünde bulundurularak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz..
Bu düşüncelerle; engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutluyor, aileleri ile sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam geçirmelerini diliyorum.” dedi.