Eğitim-Öğretim Yılı Yarıyıl Tatili

Belediye Başkanımız Mehmet UZUN, Kaymakamımız Eyüp Batuhan CİĞERCİ İlçe Jandarma Komutanı M. Hakan AŞAR, İlçe Emniyet Müd. V. İlker Yasin ŞİŞMAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman ŞAHİN ile birlikte okullarımızın yarıyıl tatiline girmesi dolayısı ile ilçemiz okullarında düzenlenen karne törenine katıldı.Törende çocuklara karnelerini dağıtan başkanımız günün önemi ile ilgili bir mesaj yayımladı.Mesajında; "Eğitim ve öğretim çağın gereklerine uygun olarak sürekli değişen gelişen birikim ve tecrübeler ışığında yenilenen bir süreçtir. Çocuklarımızın eğlenmesi dinlenmesi ve yeni döneme enerjik başlaması için yarıyıl tatili iyi ve faydalı değerlendirilmelidir. Emeklerinden dolayı tüm öğrencilerimizi , öğretmenlerimizi ve tüm velilerimizi kutlar sağlıklı ve güzel bir tatil geçirmelerini dilerim." dedi.