BELEDİYEMİZ ARAÇ FİLOSUNA BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ

Erfelek'li değerli,hayırsever iş adamımız merhum Musa CAN'ın oğlu genç iş adamımız Emre CAN belediyemize yeni soğuk havalı bir cenaze nakil aracı hibe etti. Belediye Başkanımız Mehmet UZUN konu ile ilgili "Hayırsever genç iş adamımız, hemşehrimiz Emre CAN'ın belediyemize yeni bir araç hibe etmesi bizleri ziyadesi ile memnun etti. Halkımıza hizmet etmek üzere çıktığımız bu yolda böylesine güzel bir destekle karşılaşmaktan mutluluk duyduk. Rabbim kendisine bol kazançlar nasip etsin.İlçemize bir çok desteği olan merhum iş adamımız Musa CAN'ı rahmetle anıyor, oğlu Emre CAN 'a yapmış olduğu destekten ötürü bir kez daha şahsım, Erfelek Belediyesi ve Erfelek halkı adına teşekkür eder, belediyemize hibe ettiği aracın ilçemize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.