ÇOCUKLAR PARKLARDA

Covid-19 salgını önlemleri sebebiyle yaklaşık iki aydır sokağa çıkamayan 0-14 yaş grubundaki çocuklar bugün ilk kez dışarı çıktı ve soluğu çok özledikleri parklarda aldı
Belediye ekiplerimizin önceden temizlediği ve dezenfekte ettiği güvenli parklara doluşan çocuklar, ebeveynleri ve görevlilerin de yardımıyla sosyal mesafe ve hijyen kurallarını ihmal etmedi. Belediye Başkanımız parklarını ziyaret ederek çocukların neşesine ortak oldu.
Başkanımız konu ile ilgili;
"İki aya yakın bir sürenin ardından çocuklarımız ilk kez dışarı çıktılar.Parklara koşmak isteyeceklerini bildiğimiz için ilçemizdeki tüm parkları tertemiz bir hale getirdik, dezenfekte ettik.Dışarı çıktıkları günü güven içinde, sağlıkla geçirmelerini istedik. Bugün dört saat dışarıda olabilecekler, parkların tadını çıkarabilecekler. Hep birlikte, önce sosyal mesafe ve hijyene dikkat ederek, bugünleri de geride bırakacağız, çocuklarımızın özgürce, istedikleri gibi parklarda oynayacağı günlere ulaşacağız" ifadelerini kullandı.