Sinop Milletvekilimiz Dr. Nazım MAVİŞ ilçemizi ziyaret etti.

Ak Parti İl Başkanı Uğur GİRESUN, İl Genel Meclisi Başkanı Yakup ÜÇÜNCÜOĞLU ile birlikte gelen vekilimiz ilk olarak ilçe teşkilatı ile bir araya geldi. Ardından belediyemizi ziyaret eden vekilimiz başkanımız ile yapılacak projeler hakkında görüştü. Başkanımız kendisine Erfelek Meydanı giydirme ve güzelleştirme projesi, otogar projesi, parke ve kaldırım çalışmaları ve diğer projeler hakkında bilgi verdi. Görüşmenin ardından ilçemizde yapılması planlanan yüksek okul yerinin tahsisi için incelemelerde bulunuldu. Projelerin tamamının gerçekleşeceğini sözünü veren vekilimiz ilçemizde genel olarak inceleme yaptı ,esnaflarımızı ziyaret etti, başkanımıza çalışmalarında başarılar dileyerek ilçeden ayrıldı.