ERFELEK İLÇEMİZDE SICAK ASFALT ÇALIŞMASININ STARTI VERİLD
Erfelek Merkez Mahallemizde ilk kez uygulanan sıcak asfalt serme çalışmasının startı verildi.
Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ, Ak Parti İl Başkanı Uğur GİRESUN, İl Özel İdare Genel Sekreteri Yahya ÇINKIL, İl Genel Meclis Başkanı Yakup ÜÇÜNCÜOĞLU Erfelek Kaymakamı Burak Bozkurt GÜRSES, Boyabat Belediye Başkanı Şefik ÇAKICI, Gerze Belediye Başkanı Cevat ŞENSOY, Durağan Belediye Başkanı Ahmet KILIÇASLAN, Dikmen Belediye Başkanı Adnan ACAR, Türkeli Belediye Başkanı Veysel ŞAHİN, Ak Parti İlçe Başkanı Taner TURAN, İl Genel Meclis Üyeleri Ziya DİLSİZ, Nihat ÇETİNKAYA, Ak Parti il ve ilçe teşkilat üyelerinin katıldığı program ile İl Özel İdaremizin araç filosuna kazandırılan finişer makinesi ile Erfelek Merkez Mahallemizde ilk kez uygulanan sıcak asfalt serme çalışması bugün başlatıldı.
Belediye Başkanımız Mehmet UZUN yaptığı açıklamada;
“Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ ve AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur GİRESUN’un girişimleriyle ilimiz ve ilçelerimiz hak ettiği seviyelere geliyor. Bugün ilçemizde sıcak asfalt serme çalışmasını başlattık. Belediye Başkanlarımızla proje ve çalışmalarımız hakkında istişarelerde bulunduk. Bu istişareler neticesinde tüm projelerimizi inşallah hayata geçireceğiz. Bu vesile ile sıcak Asfalt çalışmalarının Erfelek ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diler tüm misafirlerime ve katılımcılara desteklerinden ve katılımlarından dolayı teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.