BİR PROJEYE DAHA İMZA ATTIK
Sinop Orman İşletme Müdürlüğü ile Kuz Tepesi mesire alanı işletme hakkının 20 yıl süreyle Erfelek Belediyesine tahsis edilmesini içeren sözleşme imzalandı.
İmzaların atılmasının ardından açıklamada bulunan Başkanımız;
“Kuz Tepesi mesire alanının işletme hakkı 20 yıl süreyle belediyemize tahsis edilmiştir.
Proje tamamlandıktan sonra halkımızın yaz aylarında aileleri ile birlikte zaman geçirebilecekleri, piknik vb. sosyal faaliyetlerde bulunabilecekleri alan haline gelecektir. Alanın tahsis edilmesini sağlayan Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir PAKDEMİRLİ’ ye, emeği geçen Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ’e Orman Bölge Müdürümüz Fahri SÖNMEZOĞLU’ na Ak Parti İl Başkanımız Uğur GİRESUN’a, Sinop Orman İşletme Müdürümüz Mustafa DİKTAŞ’a teşekkür ederim.
İlçemize değer katmaya devam ediyoruz, hayırlı olsun” dedi.