BELEDİYE BAŞKANIMIZIN 23 NİSAN MESAJI
"23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

23 Nisan 1920, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı, bağımsızlık ve milli irade hâkimiyetimizi dünyaya ilan ettiğimiz tarihtir.
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kurulmasıyla bu topraklarda başlayan bağımsızlık mücadelesi, bugün tüm dünya çocukları için bir bayramdır.
İstiklal Harbimizin Başkomutanı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk Başkanı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor. Çocuklarımızın, tüm dünya çocuklarının bayramını yürekten kutluyorum."