YÜZME BİLMEYEN KALMAYACAK
Gençlerimize ve çocuklarımıza hayırlı olsun.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Erfelek Belediyesi iş birliği ile ilçemize yüzme havuzu yapılıyor.
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi kapsamında oluşturulacak olan yüzme havuzu ilçemiz kapalı spor salonu yanına kurulacaktır.
Yapılacak olan havuzda yüzme antrenörü kontrolünde yüzme eğitimi verilecek olup proje Haziran ayında tamamlanacaktır.
İlçemize kazandıracağımız yüzme havuzumuz sayesinde yeni yetenekleri ön plana çıkartıp, ilçemizden milli yüzücülerin çıkmasını teşvik edeceğiz
Bu imkânı ilçemize sunan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem KASAPOĞLU'na Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVIŞ'e, Sinop Valimiz Sayın Erol KARAÖMEROĞLU'na ,İl Başkanımız Uğur GİRESUN'a, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Kazım AÇIKBAŞ'a şahsım ve Erfelek halkı adına teşekkür ediyorum.