İLÇEMİZDE 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 102. Yıldönümü kutlama etkinlikleri Covid-19 tedbirlerine riayet edilerek , öğleden sonra Şehit Özkan Çelikkaya Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesinde 19 Mayıs'ı sembolen 19 adet fidan dikimi ile devam etti.
Fidan dikme programının ardından İlçe Jandarma Komutanlığı önünde toplanılarak maske ve mesafe kurallarına uyularak Musa Can Meydanına "Gençlik Yürüyüşü" gerçekleştirildi.
Hükümet Konağı önünde yapılan etkinlikler ödül töreni akabinde saygı duruşunda, İstiklal Marşının okunması ve ardından balon uçurulması ile son buldu.
Gerçekleştiren törene Kaymakamımız Sayın Burak Bozkurt GÜRSES, İlçe Jandarma Komutanı M. Hakan AŞAR, İlçe Emniyet Müdürü Dr. Metin KESKİN, Kurum Amirleri, Siyasi Parti temsilcileri, İl Genel Meclis Üyeleri, STK temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.