MİLLETVEKİLİMİZ Sayın Dr.Nazım MAVİŞ ERFELEK'TE
MİLLETVEKİLİMİZ Sayın Dr.Nazım MAVİŞ ERFELEK'TE
Sinop Milletvekili Sayın Dr. Nazım MAVİŞ, Sinop Ak Parti İl Başkanı Uğur GİRESUN, İl Özel İdare Genel Sekreterimiz Yahya ÇINKIL, İl Genel Meclisi Başkanı Yakup ÜÇÜNCÜOĞLU, Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeleri bugün Erfelek'te devam eden projelerimizi yerinde incelemek için ilçemize geldiler.Erfelek İlçe Başkanı Taner TURAN, İl Genel Meclis Üyeleri Ziya DİLSİZ, Nihat ÇETİNKAYA,İlçe Özel İdare Müdürümüz Erol BALCI, Belediye Meclis Üyelerimiz, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte devam eden çalışmalarımızı yerinde inceledik. Ardından ilçemize bağlı Kazmasökü, köyümüze misafir olduk.
Burada;
Horzum
Tatlıca
Meydan
Akçasöğüt
Mescitdüzü
Avlağısökü ve
Sorgun köylerimizin muhtarlarıyla bir araya gelerek köylerimizin ihtiyaçlarını konuştuk. Misafirperverliği için Kazmasökü Köyü Muhtarımız Durmuş Çetinkaya'ya teşekkür ediyorum.
Tüm çalışma ve projelerimizde bizlere destek veren Milletvekilimize , İl Başkanımıza, İl Genel Meclis Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Hayata geçirilen tüm hizmetler ve projeler birlik, beraberlik ve ekip ruhu ile gerçekleşmiştir. Kendilerine şahsım ve Erfelek halkı adına şükranlarımı sunuyorum.