BAŞKANIMIZ OKULLARI ZİYARET ETTİ.
Belediye Başkanımız Mehmet UZUN İlçemizdeki Okulları Ziyaret Etti.
Eğitim öğretim yılının başlamasıyla Belediye Başkanımız Mehmet UZUN ilçemizdeki tüm eğitim kurumlarını ziyaret ederek, öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldi.
Yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması dileğinde bulunan Başkanımız,
“Pandemi nedeniyle yüz yüze eğitimden uzak geçen bir buçuk senenin ardından örgün eğitime başlayan öğrencilerin heyecanına ortak olduk. Umarım pandemi sürecini biran önce tamamen atlatırız ve eski günlere döneriz.
Öğretmenlerimizin özverili çalışmalarıyla öğrencilerimiz eksiklerini tamamlayarak istenen seviyelere gelecektir. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Süleyman ŞAHİN'e, Okul müdürlerimize ve öğretmenlerimize misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum” dedi.