BELEDİYEMİZ TARAFINDAN HALK TOPLANTISI YAPILDI
Belediye Başkanımız Mehmet UZUN Başkanlığında Belediye Sinema ve Konferans Salonu’nda Halk Toplantısı yapıldı.
İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaşımızın katıldığı toplantıda Başkanımız belediye birim amirleri ile birlikte belediyenin yaptığı ve yapacağı çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi verdi, ilçe halkının sorun ve taleplerini dinledi.
Başkanımız yaptığı konuşmada;
"Toplantıyı yapmaktaki amacımız Belediyemizin faaliyetlerini anlatmak, halkımızın sorunlarını dinlemek, fikirlerinden ve tavsiyelerinden faydalanmak, eleştirilerine kulak vermek amacıyla gerçekleştirdik.
Belediye olarak en iyi hizmeti sunmaya gayret gösteriyoruz. Tüm istekleri göz önüne alacağız. Sorunların çözümü ve isteklerin gerçekleşmesi için elimizden ne gelirse yapmaya çalışacağız. Erfelek sorunları çözülmüş, pırıl pırıl yaşanacak bir ilçe olacak. Toplantının hayırlı olmasını diler, katılan tüm vatandaşlarıma çok teşekkür ederim."dedi.
Vatandaşların tek tek sorularını cevapladı ve ardından toplantı sona erdi.
Erfelek Belediyesi olarak toplantıya katılan tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ederiz.#herşeyerfelekiçin