4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ
4 Ekim Hayvanları Koruma Günü olması nedeniyle Belediye Başkanımız Mehmet UZUN İlçe Kaymakamımız Sn. Burak Bozkurt GÜRSES, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Hakan AŞAR ve İlçe Emniyet Müdür Vek. Hakkı ÇATAROĞLU' ile birlikte Belediyemize ait Dilek Can Mobil Kısırlaştırma Ünitesini ziyaret ettiler.
Birlikte can dostlarımızın mamalarını verdiler. Veteriner hekimimiz yapılan çalışmalar ile ilgili ziyaretçilere bilgi verdi. Başkanımız yaptığı açıklamada "İlçemizde hayvanlarımızın bakım, tedavi, beslenme ve ihtiyaçlarını giderme noktasındaki çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor." dedi.
İlgi ve alakalarından ötürü;
İlçe Kaymakamımız Sn. Burak Bozkurt GÜRSES, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Hakan AŞAR ve İlçe Emniyet Müdür Vek. Hakkı ÇATAROĞLU'na çok teşekkür ediyoruz.