CUMHURİYETİZİN 98.YILI İLÇEMİZDE ÇOŞKUYLA KUTLANDI
Cumhuriyetimizin 98. Yılı İlçemizde Coşkuyla KutlandıCumhuriyetimizin 98.yılı nedeniyle Kaymakamımız Sn.Burak Bozkurt GÜRSES başkanlığında Belediye Başkanımız Sn.Mehmet UZUN ve protokol mensupları Kaymakamlık makamınında tebrikat kabul törenine ardından Musa CAN Meydanı'nda düzenlenen kutlama etkinliklerine katıldılar. Etkinlikler kapsamında Musa Can Meydanı'nda yapılan törende İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız halkın bayramını kutladılar.
Sonrasında ilçemiz okullarının hazırlamış olduğu gösteriler yapıldı.
Düzenlenen Futbol Turnuvası’nda 1.olan İlçe Jandarma Komutanlığı Takımına kupaları verildi.Vatandaşlarımız tarafından büyük beğeni ile izlenen program tören geçişi ile sona erdi.Etkinlikler kapsamında akşam Cumhuriyet Yürüyüşü gerçekleştirildi.
Kutlama programına emek veren öğrencilerimize, öğretmenlerimize, emeği geçen herkese ve tüm katılımcılarla başkanımız teşekkkür etti.

Tüm Vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun.