10 KASIM ATATÜRK'ü ANMA GÜNÜ
Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 83.Yıldönümü anma programı ilçemizde gerçekleşti.
Program Musa CAN Meydanı’nda Kaymakamımız Sayın Burak Bozkurt GÜRSES, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet UZUN, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, öğrenciler ve vatandaşlarımızın katılımıyla Atatürk anıtına çelenklerin sunumuyla başladı.Saat 09.05'te sirenlerin çalınmasının ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.
Çelenk sunma töreninin ardından anma programı Belediye Sinema ve Konferans Salonu’nda devam etti. Erfelek Şehit Özkan Çelikkaya Ç.P Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan program izleyiciler tarafından beğeni ile izlendi.
Günün önemine yönelik şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi, ardından program sona erdi.
Ölümünün 83 .yıl dönümünde Atamızı bir kez daha anıyor programı hazırlamak da emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.