ŞİRİN İLÇEMİZ DEĞER KAZANMAYA DEVAM EDİYOR
İlçemize verdiği destek, kazandırdığı projeleriyle herkesin takdirini kazanan değerli iş adamlarımızdan merhum Musa CAN’ın oğlu genç iş adamımız Emre CAN babasının çizgisinde ilçemize destek olmaya devam ediyor.
Genç iş adamımız babasının adına ilçemiz merkez mahalle Kadir Bozkurt Bulvarı kenarında yeni bir yaşam alanı yaptırıyor.
Proje kapsamında alanda yürüyüş yolu, kafeterya, spor alanları, kamelyalar, oturma grupları ve yeşil alan yer alacak. Peyzaj düzenlemesinin ardından proje vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak.
Projenin yapılacağı alanda bugün Belediye Başkanımız Mehmet UZUN,
Emre CAN, projeyi hazırlayacak olan mimar Murat PETEK ve yetkililer ile birlikte incelemede bulundular.
Başkanımız;
"İlçemize vermiş olduğu destekten ötürü iş adamımız Emre CAN’a şahsım ve Erfelek halkı adına teşekkür ediyor, merhum Musa CAN’ı rahmetle anıyorum. Proje ilçemize
hayırlı olsun

." dileklerinde bulundu.
Erfelek Belediyesi olarak iş adamımız Emre Can' a teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz.