YUNUS EMRE ORTAOKULU’NDA RESİM SERGİSİ AÇILIŞI VE KERMES ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ.
Belediye Başkanımız Mehmet UZUN ve İlçe Kaymakamımız Sn. Burak Bozkurt GÜRSES, Yunus Emre Ortaokulu tarafından düzenlenen Resim Sergisi ve Kermes Etkinliğine katıldı.
Yunus Emre Ortaokulu bahçesinde yapılan programda Eğitim öğretim yılı sonu nedeniyle öğrencilerin dönem içerisinde yaptıkları resimler sergilendi, ardından okul aile birliğinin düzenlediği kermese katıldı.
Başkanımız konu ile ilgili;
“Bu tip etkinlikler tüm yılın yorgunluğunu almakta ve öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimiz için çok önem ve kıymet taşımaktadır. Emeği geçen herkesi tebrik ederim.” ifadelerine yer verdi.
Programa ; Belediye Başkanımız Mehmet UZUN, İlçe Kaymakamı Sn. Burak Bozkurt GÜRSES, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri, İl genel meclis üyeleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.