GÜREŞÇİLERİMİZ KIRKPINAR'A UĞURLANDI.
✅GÜREŞÇİLERİMİZ KIRKPINAR'A UĞURLANDI.

Belediye Başkanımız Mehmet UZUN, Edirne Kırkpınar da düzenlenecek Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerine ilçemizden katılacak olan sporcularımızı uğurladı.
Belediye Başkanımız Mehmet UZUN ;
Güreşçilerimize güveniyoruz. Tarihi Kırkpınar Güreşlerinde Erfelek'i en güzel şekilde temsil edip, başarılarla döneceklerine inanıyorum. Takımımıza ve teknik ekibe iyi yolculuklar ve başarılar diliyorum.” dedi.
Yağlı güreşe vermiş olduğu katkıdan dolayı Belediye Başkanımız Mehmet UZUN 'a Türkiye Güreş Federasyonu ‘nun hazırlamış olduğu plaket taktim edilerek, günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.
Programa Belediye Başkanımız Mehmet UZUN, İlçe Kaymakamı Sn. Burak Bozkurt GÜRSES, İlçe Jandarma Komutanı M. Hakan AŞAR, İlçe Emniyet Müdürü Dr. Metin KESKİN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman ŞAHİN, İlçe Müftüsü Hikmet BEKTAŞ, İl Genel Meclisi Üyeleri Ziya DİLSİZ ,Nihat ÇETİNKAYA ve sporcular katıldı.