BAŞKANIMIZ MEHMET UZUN 'UN KURBAN BAYRAM MESAJI
BELEDİYE BAŞKANIMIZ MEHMET UZUN 'UN KURBAN BAYRAM MESAJI;

Yardımlaşma, dayanışma ve şefkat duygularının zirveye ulaştığı mübarek Kurban Bayramı’na ulaşmanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz.
Bayramlar toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği günlerdir.
Bütün bu değerleri barındıran dinimizin anlamlı günlerinden biri olan Kurban Bayramı, özellikle yardımlaşma ve paylaşmayı da ifade etmektedir. Bu vesileyle toplumsal birliğimizi daha da güçlü tutmalıyız. Saygı değer Erfelek halkıyla birlikte bir bayramı daha kutlayacak olmanın mutluluğu ve heyecanını yaşarken, bütün halkımızın ve İslam dünyasının Kurban Bayramı’nı kutluyor, bu bayramın sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde geçmesini temenni ediyorum.
Mehmet UZUN
Belediye Başkanı
Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı 'KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN. TÜRKİYE CUMHURİYETİ 1960 SHEBEO.Oo ELEDİYESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Mehmet UZUN Erfelek Belediye Başkanı' görseli olabilir