BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN 15 TEMMUZ DEMOKRASi VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI
Ülkemizi, milletimizi, demokrasimizi, Cumhuriyetimizi, aydınlık geleceğimizi yok etmek isteyen vatan hainleri 15 Temmuz gecesi harekete geçmiş, milletin silahlarını yine bu aziz ve fedakar millete doğrultarak kanlı bir darbe girişiminde bulunmuşlardı. Ancak, milletimiz, darbe girişimini, sokakları ve meydanları doldurarak, ölümü göze alarak başarısızlığa uğrattı.
Bu silahlı darbe girişiminin başarısızlığa uğratılmasıyla, Türkiye, artık yeni bir döneme girmiş ve güzel ülkemiz 15 Temmuz öncesinden daha güçlü bir hale gelmiştir.
Şanlı direnişimizin yıl dönümünde millet olarak vatanımıza ve bayrağımıza sahip çıkmanın haklı gururunu yaşarken, Başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere bu cennet vatan için canını feda eden şehitlerimizi şükranla anarken gazilerimize minnetlerimizi sunuyorum.
Mehmet UZUN
Belediye Başkanı
Bir 1 kişi, ayakta ve şunu diyen bir yazı 'ürkiye aşkına DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ Şehitlerimizi ve Gazilerimizi Şükranla Minnetle Anıyoruz. VATAN MİLLETİN İRADE MİLLETİN TÜRKİYE CUMHURİYETİ ERFELEK BELEDİYESİ ERFELEK BELEDİYE BAŞKANLIĞI fcu /erfelekbelies (368 5112250 11 Mehmet UZUN Erfelek Belediye Başkanı' görseli olabilir