15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ
✅15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle ilçemizde etkinlikler düzenlendi.
Etkinlikler Musa Can Meydanı'nda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü temalı fotoğraf sergisi ile başladı.
Ardından İlçe Jandarma Komutanlığı önünden, Musa Can Meydanı'na kadar Demokrasi Yürüyüşü yapıldı.
Yürüyüş tamamlandıktan sonra Musa CAN Meydanı'nda
-Saygı Duruşu
-İstiklal Marşı’nın okunması,
-Sinevizyon gösterisi
-Kur’an Tilaveti
-Demokrasi nöbetlerinin tutulmasının ardından program sona erdi.
Programa; İlçe Kaymakamı Sayın Burak Bozkurt GÜRSES, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet UZUN, İlçe Jandarma Komutanı M. Hakan AŞAR, İlçe Emniyet Müdürü Dr. Metin KESKİN, İl Genel Meclisi Üyeleri, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.
Asil Türk Milletinin Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize sağlıklı ömürler diliyoruz.