30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI
????????30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI????????
 
30 Ağustos Zafer Bayramının 100. Yıl dönümü münasebetiyle Musa Can Meydanındaki Atatürk Anıtı’na İlçe Kaymakamı Sayın Mustafa DÜZGÜN ve Belediye Başkanımız Mehmet UZUN tarafından çelenk sunulması ile başladı.
Çelenklerin sunulmasının ardından, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Aziz Şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı ,okunarak bayrağımız göndere çekildi.
Ardından günün anlam ve önemini belirten Cumhurbaşkanımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı,Milletvekili mesajları, konuşmalar ve şiirler okundu, Araç kortej gösterisi ile Musa Can Meydanındaki tören sona erdi.
Musa Can Meydanındaki Atatürk Anıtı önünde yapılan programının tamamlanmasıyla, İlçe Kaymakamımız Sayın Mustafa DÜZGÜN ve Belediye Başkanımız Mehmet UZUN Kaymakamlık makamında tebrikleri kabul etti.
Tören programına, İlçe Kaymakamımız Sayın Mustafa DÜZGÜN, Belediye Başkan Mehmet UZUN, İlçe Jandarma Komutanı M. Hakan AŞAR, İlçe Emniyet Müdürü Dr. Metin KESKİN, Kurum Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.