BELEDİYE BAŞKANIMIZIN ZABITA HAFTASI MESAJI
Ülkemizin en köklü kurumlarından biri olan Zabıta Teşkilatımız 1826 yılından itibaren vatandaşlarımızın huzurunu sağlayan, verilen görevleri fedakârca yerine getiren ve görevleri gereği belediyemizin gören gözü, işiten kulağı olan zabıta teşkilatımız belediyemiz ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmektedir.
Halkın sağlığını ve huzurunu tehdit eden tüm unsurlarla mücadele eden Zabıta Teşkilatımızın 196.kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimle kutlarken gece gündüz demeden 7/24 özveriyle çalışan ve tüm zabıta mensuplarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum.

Mehmet UZUN
Belediye Başkanı
Bir 1 kişi, ayakta ve şunu diyen bir yazı 'ZABITA 196 YILDIR HUZURUMUZ ve SAĞLIĞIMIZ İÇİN ÇALIŞAN ZABITA TEŞKİLATIMIZIN ZABITA HAFTASI Lutlu Olsun MEHMET UZUN ERFELEK BELED İYE BAŞKANI 1-7 EYLÜL ZABITA HAFTASI erfelekbelediyesi (368) 5112250 511 越八生 ERFELEKBELEDİYES! Ek BELEDİYESL' görseli olabilir