✅BELEDİYE SİNEMA VE KONFERANS SALONUNDA MUHTARLARLA BULUŞMA,DEĞERLENDİRME VE GÜVENLİK TOPLANITISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Belediye Başkanımız Mehmet UZUN, İlçe Kaymakamımız Sayın Mustafa DÜZGÜN ’ün başkanlığında Belediye Sinema ve Konferans salonunda düzenlenen “Muhtarlarla Buluşma, Değerlendirme ve Güvenlik” toplantısına katıldı.
Toplantı da Telefon dolandırıcılığı ve ilçemizde alınması gereken güvenlik tedbirlerinin üzerinde duruldu.
Toplantıya Belediye Başkanımız Mehmet UZUN, İlçe Kaymakamımız Sayın Mustafa DÜZGÜN, İlçe Jandarma Komutanı V. Şükrü YİĞİT, İlçe Emniyet Müdürü Dr. Metin KESKİN, İl Genel Meclisi Üyeleri Ziya DİLSİZ, Nihat ÇETİNKAYA, muhtarlar ve kurum amirleri katıldı.

+3